Prefix zonal 059 / +3959Prefix zonal:059     (+3959)
Oraș sau regiune:Modena

Ţară:

ItaliaPrefixul 059 este codul de zonă pentru Modena. Și Modena este situat în Italia. Dacă vă aflați în afara Italia și doriți să apelați o persoană în Modena, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Italia este +39, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Modena, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +3959.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +3959, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Modena, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 003959.
Calculator număr de telefon