Prefix zonal 055 / +8255Prefix zonal:055     (+8255)
Oraș sau regiune:Gyeongsangnam-do

Ţară:

Coreea de Sud


Prefix zonal 055 / +8255 (Coreea de Sud)


Prefixul 055 este codul de zonă pentru Gyeongsangnam-do. Și Gyeongsangnam-do este situat în Coreea de Sud. Dacă vă aflați în afara Coreea de Sud și doriți să apelați o persoană în Gyeongsangnam-do, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Coreea de Sud este +82, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Gyeongsangnam-do, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +8255.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +8255, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Gyeongsangnam-do, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 008255.
Calculator număr de telefon