Prefix zonal 053 / +42153Prefix zonal:053     (+42153)
Oraș sau regiune:Spišská Nová Ves

Ţară:

Slovacia


Prefix zonal 053 / +42153 (Slovacia)


Prefixul 053 este codul de zonă pentru Spišská Nová Ves. Și Spišská Nová Ves este situat în Slovacia. Dacă vă aflați în afara Slovacia și doriți să apelați o persoană în Spišská Nová Ves, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Slovacia este +421, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Spišská Nová Ves, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +42153.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +42153, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Spišská Nová Ves, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0042153.
Calculator număr de telefon