Prefix zonal 044 / +85544Prefix zonal:044     (+85544)
Oraș sau regiune:Svay Rieng

Ţară:

Cambodgia


Prefix zonal 044 / +85544 (Cambodgia)


Prefixul 044 este codul de zonă pentru Svay Rieng. Și Svay Rieng este situat în Cambodgia. Dacă vă aflați în afara Cambodgia și doriți să apelați o persoană în Svay Rieng, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Cambodgia este +855, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Svay Rieng, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +85544.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +85544, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Svay Rieng, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0085544.
Calculator număr de telefon