Prefix zonal 041 / +9841Prefix zonal:041     (+9841)
Oraș sau regiune:East Azerbaijan

Ţară:

Iran


Prefix zonal 041 / +9841 (Iran)


Prefixul 041 este codul de zonă pentru East Azerbaijan. Și East Azerbaijan este situat în Iran. Dacă vă aflați în afara Iran și doriți să apelați o persoană în East Azerbaijan, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Iran este +98, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în East Azerbaijan, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +9841.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +9841, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din East Azerbaijan, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 009841.
Calculator număr de telefon