Prefix zonal 0384 / +54384Prefix zonal:0384     (+54384)
Oraș sau regiune:Santiago del Estero

Ţară:

Argentina


Prefix zonal 0384 / +54384 (Argentina)


Prefixul 0384 este codul de zonă pentru Santiago del Estero. Și Santiago del Estero este situat în Argentina. Dacă vă aflați în afara Argentina și doriți să apelați o persoană în Santiago del Estero, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Argentina este +54, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Santiago del Estero, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +54384.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +54384, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Santiago del Estero, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0054384.
Calculator număr de telefon