Prefix zonal 0363 / +39363Prefix zonal:0363     (+39363)
Oraș sau regiune:Provinces of Bergamo, Cremona

Ţară:

Italia


Prefix zonal 0363 / +39363 (Italia)


Prefixul 0363 este codul de zonă pentru Provinces of Bergamo, Cremona. Și Provinces of Bergamo, Cremona este situat în Italia. Dacă vă aflați în afara Italia și doriți să apelați o persoană în Provinces of Bergamo, Cremona, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Italia este +39, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Provinces of Bergamo, Cremona, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +39363.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +39363, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Provinces of Bergamo, Cremona, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0039363.
Calculator număr de telefon