Prefix zonal 034 / +38534Prefix zonal:034     (+38534)
Oraș sau regiune:Požega-Slavonia

Ţară:

Croația


Prefix zonal 034 / +38534 (Croația)


Prefixul 034 este codul de zonă pentru Požega-Slavonia. Și Požega-Slavonia este situat în Croația. Dacă vă aflați în afara Croația și doriți să apelați o persoană în Požega-Slavonia, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Croația este +385, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Požega-Slavonia, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +38534.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +38534, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Požega-Slavonia, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0038534.
Calculator număr de telefon