Prefix zonal 030 / +3130Prefix zonal:030     (+3130)
Oraș sau regiune:Utrecht

Ţară:

Țările de Jos


Prefix zonal 030 / +3130 (Țările de Jos)


Prefixul 030 este codul de zonă pentru Utrecht. Și Utrecht este situat în Țările de Jos. Dacă vă aflați în afara Țările de Jos și doriți să apelați o persoană în Utrecht, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Țările de Jos este +31, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Utrecht, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +3130.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +3130, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Utrecht, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 003130.
Calculator număr de telefon