Prefix zonal 026 / +35326Prefix zonal:026     (+35326)
Oraș sau regiune:Macroom

Ţară:

Republica Irlanda


Prefix zonal 026 / +35326 (Republica Irlanda)


Prefixul 026 este codul de zonă pentru Macroom. Și Macroom este situat în Republica Irlanda. Dacă vă aflați în afara Republica Irlanda și doriți să apelați o persoană în Macroom, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Republica Irlanda este +353, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Macroom, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +35326.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +35326, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Macroom, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0035326.
Calculator număr de telefon