Prefix zonal 021 / +2721Prefix zonal 021 / +2721 (Africa de Sud)


Prefixul 021 este codul de zonă pentru Cape Town metropole (Stellenbosch, Somerset West, Gordon's Bay). Și Cape Town metropole (Stellenbosch, Somerset West, Gordon's Bay) este situat în Africa de Sud. Dacă vă aflați în afara Africa de Sud și doriți să apelați o persoană în Cape Town metropole (Stellenbosch, Somerset West, Gordon's Bay), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Africa de Sud este +27, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Cape Town metropole (Stellenbosch, Somerset West, Gordon's Bay), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +2721.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +2721, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Cape Town metropole (Stellenbosch, Somerset West, Gordon's Bay), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 002721.
Calculator număr de telefon