Prefix zonal 02 / +662Prefix zonal 02 / +662 (Thailanda)


Prefixul 02 este codul de zonă pentru Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon), Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Phutthamonthon. Și Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon), Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Phutthamonthon este situat în Thailanda. Dacă vă aflați în afara Thailanda și doriți să apelați o persoană în Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon), Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Phutthamonthon, în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Thailanda este +66, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon), Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Phutthamonthon, trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +662.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +662, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon), Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Phutthamonthon, pentru a o apela din România, puteți utiliza și 00662.
Calculator număr de telefon