Prefix zonal 019 / +35819Prefix zonal:019     (+35819)
Oraș sau regiune:Uusimaa (Nyland)

Ţară:

Finlanda


Prefix zonal 019 / +35819 (Finlanda)


Prefixul 019 este codul de zonă pentru Uusimaa (Nyland). Și Uusimaa (Nyland) este situat în Finlanda. Dacă vă aflați în afara Finlanda și doriți să apelați o persoană în Uusimaa (Nyland), în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. Codul de țară pentru Finlanda este +358, deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în Uusimaa (Nyland), trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +35819.

Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene.

Ca alternativă la +35819, pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din Uusimaa (Nyland), pentru a o apela din România, puteți utiliza și 0035819.
Calculator număr de telefon