Prefix telefonic internaţional Insulele Mariane de Nord

Introduceţi numele ţării sau prefixul telefonic internaţional:Ţară:Insulele Mariane de Nord

prefix telefonic internaţional:

+1 670

001 670

Oră locală:

1:11

Domeniu de nivel 1:

mp

Calculator număr de telefon


Notă:
Zeroul de la începutul prefixului naţional trebuie omis aici. Aşadar, numărul '09236 1449236' devine '+1670 9236 1449236' cu prefixul telefonic internaţional.

Prefix telefonic internaţional Insulele Mariane de Nord


prefix telefonic internaţional pentru Insulele Mariane de Nord este +1670 (001670). Dacă vă aflați în afara Insulele Mariane de Nord și doriți să apelați o persoană în , în plus față de codul de zonă, aveți nevoie de codul țării pentru țara pe care doriți să o apelați. prefix telefonic internaţional pentru Insulele Mariane de Nord este +1670 (001670), deci dacă vă aflați în România și doriți să apelați o persoană în , trebuie să prefixați numărul de telefon al persoanei respective cu +1670  . Cifra de zero din fața codului de zonă este omisă în acest caz. Pentru numărul de telefon fictiv 3449236, codul zonal / prefix zonal și prefix telefonic internaţional +1670, numărul care trebuie format este +1670   3449236.

Semnul plus de la începutul numărului de telefon poate fi de obicei utilizat în acest format. Cu toate acestea, se întâlnește mai frecvent înlocuirea semnului plus cu o serie de numere, care avertizează rețeaua telefonică că doriți să apelați un număr de telefon din altă țară. UIT recomandă utilizarea 00, care sunt utilizate, de asemenea, în multe țări, inclusiv în toate țările europene. Ca alternativă la +1670  , pe care trebuie să le plasați în fața numărului de telefon al unei persoane din , pentru a o apela din România, puteți utiliza și 001670  . Pentru numărul de telefon fictiv 3449236, codul zonal / prefix zonal și prefix telefonic internaţional 001670 (Insulele Mariane de Nord), numărul care trebuie format este 001670   3449236.

Chiar și atunci când se primește un apel din străinătate, numărul apelantului ar putea ascunde un serviciu pentru care furnizorul de servicii percepe o taxă suplimentară. Astfel de apeluri vin adesea din Africa – adică apeluri cu prefix telefonic internaţional +2xx – cu intenția de a ademeni persoana apelată să sune înapoi. Apelarea unui astfel de număr după un apel pierdut duce adesea la costuri ridicate pentru abonatul respectiv, care sunt transferate către compania care a efectuat apelul-momeală. Cu cât durează mai mult apelul invers, cu atât mai ridicate vor fi costurile. Prin urmare, se recomandă precauție atunci când răspundeți la astfel de apeluri neașteptate din străinătate. Abonații cunosc adesea prefixele numerelor de servicii scumpe din propriile țări, dar de obicei nu este posibilă identificarea unor astfel de servicii în numerele de telefon din străinătate.

Dacă abonatul este sunat pe un număr de mobil, nu contează în ce țară se află dispozitivul mobil. Dacă apelul este unul internațional sau dacă trebuie precizat prefix telefonic internaţional – în cazul acesta, +1670 (001670, Insulele Mariane de Nord) – depinde doar de faptul dacă dispozitivul mobil apelat utilizează un furnizor de telefonie mobilă din aceeași țară cu apelantul. Locația dispozitivului mobil nu are nicio importanță. Totuși, în anumite condiții, locația ar putea avea o mare importanță când vine vorba de costurile apelurilor. De îndată ce un dispozitiv mobil se conectează la o rețea mobilă din străinătate, se atrag costuri de roaming. Aceste costuri sunt suportate de deținătorul dispozitivului în cauză, indiferent dacă acesta este partea apelată sau a apelat pe altcineva. Costurile de roaming au fost în mare măsură desființate în Uniunea Europeană, astfel încât nu se atrag costuri suplimentare la utilizarea unui dispozitiv mobil într-o altă țară europeană. Însă în afara Uniunii Europene acest lucru atrage adesea o suprataxă ridicată. Costurile de roaming sunt deosebit de mari în avioanele și pe navele care sunt dotate cu o celulă de rețea mobilă. Prin urmare, se recomandă să vă informați în prealabil cu privire la costurile de roaming în timp ce vă aflați în străinătate sau să nu riscați, lăsând dispozitivul în modul „avion” pe toată durata călătoriei dumneavoastră.

Codul de țară Insulele Mariane de Nord (Cod telefonic)